stallekbacken

Alla inlägg den 28 augusti 2010

Av Elisabeth Kvarns - 28 augusti 2010 06:44

Tjejerna har börjat skolan, Bella i 4an på Rindöskola i alldeles nya lokaler och Paulina i 6 an i Norrbergsskolan. Båda stortrivs och är så nöjda med sin klass.

I torsdags var vi hos Pytt på Rånäs och Paulina tränade för Fredrik Böhling för första gången med både Skuggan och Tiffany.

Sniffan tuffade på riktigt bra och Fredrik tyckte att det var en häst som hade potential att ¨bli nåt¨. Skuggan fick verkligen jobba, han behöver ju bli starkare och få bättre flås.  Paulina satt fint och red bra. Hennes händer som har en förmåga att åka nedåt och läggas ned, fixade Fredrik genom att ett tag knyta ihop handlederna- och direkt så hamnade handställningen där den skulle vara. 


I fredags besiktigade vi Timon på Solvalla kliniken eftersom vi hoppas att Frida vill köpa honom .

Han var frisk och krya så nu har vi försäkrat upp honom.


Nicole kom på eftermiddagenm och körde långpass med Bella, som just nu har en period när det går ¨så där¨. Hon fick öva sits och handställning, remmen till handlederna togs fram här också, blev riktigt bra till slut.

Paulina red igenom Sniff, som gick toppen. Skall tävla på Sandö på söndag skall bli kul att ser om den goda trenden håler i sig!




Ovido - Quiz & Flashcards