stallekbacken

Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Elisabeth Kvarns - 20 maj 2012 09:55

Ja, då var vi hemma igen efter tre dagar i Mantorp. Tiden flyger verkligen fram, har inte ens bloggat om framgången från förra helgen i Segersta där Paulina och Valdo red in på en fin andraplats med 65,85 i FEIs Mästerskapsprogram, efter Klara Antelli och Felix som verkligen var värdiga vinnare.i andra klassen, FEIs lagtävlan var Carina på plats som coach, och Valdo var superfin på framridningen. Tävlingen låg litet efter tidsplanen och det blev litet för lång framridning och Valdo blev litet trött och dragig på banan, dryga 64% och 2 utanför placering.


Vi och Valdo bodde på Himmelsta Gårds hotell.lugn och skönt och nära till tävlingsplatsen. Var verkligen kul att träffa Cissi Lilja igen , det var väl sådär 20 år sedan.Carina var på plats och en massa bekanta barn och föräldrar.

Första klassen FEI Mästerskap på fredagen. Valdo skötte sig utmärkt på alla sätt, Paulina red sin vana trogen ¨sisådär¨i öppnor och slutor vilket straffade sig, men annars ett fint, mjukt och harmoniskt program. Mamma och coach nöjda, Paulina superglad.66,66 räckte till en andra plats. Det var verkligen kul att domartrion vid prisutdelningen pratade massor med P som fick beröm för sin ridning och det jobb hon gjort att få loss honom i ryggen.

Resten av fredagen degade vi bara runt och tittade på alla andra. En massa fina ponnyer och fina ritter.


Skön sovmorgon på lördagen, start strax efter två. Valdo fin fin på framridningen, men litet mer dragig och mot handen i prorammet FEIs lagtävlan. Mycket bättre öppnor och slutor dock, men några dragiga enkla byten förhindrade topppoäng, 66.89 blev det dock och en slutlig 3:e plats. Rullande från Mantorp starx efter 6 och klev av på hemmplan vid 22-tiden. Pust.


tittar ut genom fönstren och alla hästar har klivit ur klänningarna och njuter av sol och värme.

Skönt!


Ovido - Quiz & Flashcards