stallekbacken

Alla inlägg den 2 maj 2012

Av Elisabeth Kvarns - 2 maj 2012 19:25

då vi åkte hemifrån vid 7 bläcket. Dumt skulle det visa sig, såg ut som en tomat i nyllet i morse..

Kom fram till Eskilstuna i god tid. Jättehärligt väder som tyvärr medförde att framridningen var otroligt dammig. När det reds fram till båda tävlingsbanorna samtidigt var de 14-15 stycken på framridningen och det gick nästan inte att se hästarna längst bort. Tävlingsbanorna var likadana.Vilket Valdo hade klara problem med , han hostade och frustade och verkade tycka att det var rätt otäckt att inte få tillräckligt med luft. P&V var därför efter omständigheterna jätteduktiga, två dryga 64 rundor med 2 nya SM kval. Placerad i Individuella mästerskapsårogrammet som 6:a.

Många 8 or och vissa saker börjar verkligen sitta medan annat inte fungerade riktigt.

Valdo fick åka hem efter sin sista start och då var det dags att koncentrera sig på 5 årige Dirac.

han startade i Valdo Cup så det var ju tur att P vann , fina 76,5 procent trots litet spänning både hos lilla hästen och Paulina. Diracs hagkompisar var jätteduktiga de med och Hannah och Ebba gjorde ett bra jobb. Hos 6åringarna vann Ps gamla lagkompis Julia på Okidoki m fina 80 proc. Bara att packa in hästarna och trycka i sig ett stödmål på Donken.

Hemma 22.45, packa in och det kändes som huvudet knappt träffat kudden innan det var dags att gå upp igen... Skönt att det är kortvecka!    

Ovido - Quiz & Flashcards