stallekbacken

Alla inlägg under maj 2010

Av Elisabeth Kvarns - 2 maj 2010 07:35

Siggestaryttare var arrangör av dels en lokal ponnytävling, LC:1 och LB:1, dels lektionsponnymästerskapet 2010 samt en regional dressyrtävling för häst MSV B:5. Vi var på plats vid 7.30 och då hade redan en rad tappra funktionärer varit på plats en god stund och börjat rådda och sätta upp skyltar och avsprärrningar. Paulina startade som nr 4 och Bella som nummer 5 i L:C, domare var Mia Ehnlund. Skuggan gick fint och prydligt och hade inga större missar, Paulina fick 192 poäng, vilket gav 71.11% och seger i klassen. Resultatet var det högsta för dagen, duktigt att lyckas slå kat C och D ponnyerna igen


  

 Carla var litet gnäggig men gick fint på tygeln i alla fall och Bella fick 176 poöng, vilket gav 65,185% vilket med 20 poängs mariginal räckte till andra platsen.

  


Förmiddagen flöt på med diverse funktionärssysslor, och sedan var det dags för den sammanslagna kat B+C LB:1, domare var ¨Ludde¨ Crawford

Paulina startade först och hade väl någon småmiss, men red

ändå ihop 195 poäng, 67,241%, seger igen och pånytt dagens högsta resultat. Otroligt!


Fick telefonrapport frånm Torsten om att Don love och Mistrea löshoppat och att båda såg fina ut, vilket ju var skönt att höra , treårs testet går ju nästa helg.


Sedan fick ponnysar och Paulina åka hem, medan jag var tävlinsspeaker och Bella med bästa kompisen Evelina sprang med protokoll tills skymningen började falla. Vi avvek strax innan 19.00 och den resterande samlingen tappra medhjälpare rodde tävlingen iland framåt 21.30 tiden ...puh!

Ovido - Quiz & Flashcards