stallekbacken

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Elisabeth Kvarns - 9 maj 2010 10:13

Det var treårstest på Bollerup i helgen. jag åkte ned till Skåne på fredag eftermiddag, och väl framme i Svensköp stod maten på bordet hos Ann och Torsten. Tidig morgon i duggregn och 3 graders kyla, Anna och Kjell-Arne körde Don Love i trailern, och trots att vi ursprungligen hade gott om tid på oss, blev det ngt stressigt för en stund, men vi hann både mäta honom, han mättes till 168 cm och skritta litet innan det var dags.

Vi tyckte väl att han fick litet dåligt betalt för sin galopp och sin trav, men totalt blev det i alla fall 48 poäng, m 8 rätt igenom och således biljett till treårschampionatet i höst.


Sedan fick han åka hem och Patrik anlände med vår Mistrea och Ann och Torstens Nistrea. Mistrea var så fin och duktig, supercool men domarna tycket att hon hade svanhals och hon fick bara 8-7-7 för sina gångarter.

Vi tycker att hon är fin i alla fall


  


Filmer på båda finns på Youtube:

Don Love:

http://www.youtube.com/watch?v=LfcaGVSnmu4

http://www.youtube.com/watch?v=dJxJo87LhCY

Mistrea Bollerup:

http://www.youtube.com/watch?v=gMRkF1wZRHM


Summasumarum : båda skötte sig toppenbra, och vi tycker att vi har två jättefina unghästar. Sedan bar det hem till Stockholm igen, och eftermiddag blir det programridning på Siggesta.

  

Ovido - Quiz & Flashcards