stallekbacken

Alla inlägg den 28 april 2013

Av Elisabeth Kvarns - 28 april 2013 16:51

Idag reds första omgången av div 1 ponnydressyr på Täby. Paulina red lille Nisse som hade ett strålande trav program med bara 7,5 och 8 or men sen tyckte Nisse att galopp är onödigt och gjorde div. Krumsprång.. Bara att ta nya tag alltså.
Bella är liksom jag grymt förkyld med hosta och feber. Sessan är dessutom sjukt brunstig och hon och Valdo är kära på riktigt..,,
Bella kämpade att få luft när hon red och Sessan höll koll på Valdo, men trots flera rejäla missar blev det ändå dryga 67 proc. Paulina startade som nummer 2 I laget. Trots Valdos ömma känslor för Sessan var han riktigt fin. Riktigt framåt, nästan taktade i skritten, men väldigt lydig.
Det tyckte domaren också, ritten gav 81,3 proc, vilket räckte till total seger individuellt. Lagkompisarna Lotta och Sofia red på 73,3 resp dryga 70 proc, vilket räckte till seger med 15 proc. I förhållande till tvåan Årsta Runsten.
Trots att jag inte mår bra alls så har det varit en superkul dag!
Vi har haft ett par späckade veckor med Hannchen och Carina träningar På onsdag är det dags för debut med Medea och Niase skall försöka revanchera sig för dagens plattafall..
Imorgon står Hannchenträning på schemat, skall försöka stå på benen imorrn bara!

Ovido - Quiz & Flashcards