stallekbacken

Alla inlägg den 10 mars 2013

Av Elisabeth Kvarns - 10 mars 2013 21:41

Varit p Sandö m Sessan o Valdo flera gånger och i torsdags var Carina där. Båda ponnyerna och piloterna var superduktiga. FEI Lagtävlansprogram börjar verkligen sitta hos Bella och Valdo var så fin i formen.
Nisse fick också vara med och P fick värdefulla tips på hur hon bäst ska få loss honom

I lördags hade vi sadelprovaren ute, inte samma som tidigare dock.Allt måttades och nu skall det bli spännande att få den på onsdag, kan ju bara bli bättre.

Söndagen tillbringades mest i lastbil, 2,5 Tim till Fagersta. Var där några timmar och sedan hem igen . Valdo skall ju snart stå i transport till Skåne så vi ville bara gå en start med en glad och nöjd och framför allt lösgjord och mjuk ponny, och just så blev det. Domarna såg visst litet olika saker och P red inte m ngt större tryck men Valdo var så glad och tyckte livet var kul särskilt ökad galopp, gulligt tyckte vi. Inte jättemycket poäng, dryga 66, men räckte till en 2 plats.

Både Medea o Hagens Bella har lyckats tappa var sin framsko, dålig framförhållning när vår vanligtvis mycket snabba hovslagare just dragit tilll Thailand. Hoppas han kommer hem i veckan i alla fall...


Ovido - Quiz & Flashcards