stallekbacken

Alla inlägg den 12 september 2012

Av Elisabeth Kvarns - 12 september 2012 13:13

Så har nu ytterligare en vecka försvunnit. Börjar bli mörkt på morgnarna nu och kvällarna blir allt kortare.


Förra helgen var det ju första omgången i Elit. I Rånäs lag red Ebba, Hannah, Paulina och Lotta.

Alla gjorde godkända insatser även om ingen riktigt toppade, men ändå tre individuella placeringar, och laget var visserligen långt från första platsen som som väntat kneps av ÅrstaRunsten, men de hade lika långt ned till tre placerade lagen i sin tur och blev klara tvåor. Paulina blev trea individuellt men var inet särsklit nöjd med sin ritt.


Så var det Rebecca träning i veckan, de både vita stona trimmades och trots att Sessan var något i gasen så gick det riktigt bra.


Så var det dags för div. 2 Bella startade sist i laget och red superfint men fick igen ruggigt dåligt betalt, dryga 65% proc och en individuell tredjeplats och en slutlig tredjeplats för laget var ju bra i alla fall. Någon gång kommer vändpunkten frågan är bara när. Hon rider så fina vägar och rider så fint att det vore själva sjutton om det inte skall börja bli över 70 proc. ritter snart!

Lovea har kommit hem från Danmark där de inte lyckades få henne dräktig. Det som är bra är att hon i alla fall verkar ha blivit av med den kroniska inflammation som hon dragit med i flera år nu. Nu får vi se om hon vill bli ridhäst i stället.

Mistrea har också varit på tävling. Tyvärr startade hon först och då piloten inte hörde ett smack av vad tävlingsledningen instruerade om så blev det litet si och så med ridningen och hon kom väl kanske inte helt till sin rätt. På framridningen var traven fanstastisk och hon visade verkligen hur lätt hon har att kommma tillbaka och länga, men det syntes det inte mycket av under tävlingsmomentet. Med tanke på att Mistrea klippt gräs hela sommaren till för bara några veckor sedan så gjorde både hon och Annie ett jättebra jobb. Hon fick fina lovord om sin utvecklingsbarhet så det var kul.Slutade i mitten på dryga 7.6

På väg till Carina träning med P&V.

I helgen blir det clinic på Djursholms Elit tävlingar där Paulina, Hannah, Ebba och Tora skall rida för Pether Markne.

Känns roligt att Paulina efter litet rokader skall få rida Dirac igen, tycker att de är så fina ihop och det ska bli kul att höra vad Pether tycker.



Ovido - Quiz & Flashcards