stallekbacken

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Elisabeth Kvarns - 4 mars 2012 18:45

Tjejernas sportlovsvecka fullkomligt flög fram.

Stackars Paulina fick influensa redan på fredagen och i stället för att åka till Rånäs blev det till att krama kudden. På söndagen var det klubbtävling på Rånäs så då var det bara Bella som fick vara med och det gjorde hon verkligen bra. Trots ganska litet begränsad framridning var Sniffan riktigt fin redan i första klassen, som Bella vann på 65,9 proc. 

Andra klassen en LB1 vann hon också nu med 66.9 proc.och red riktigt br amed bra focus på vägar och tempo.

Måndagen var det till att forsla två connemaror till Rånäs och Valdo fick åka dagen efter.

Sedan var det träning och ridning och hantering av Pytts unghästar i tre dagar. Alla fem åkte sedan hem på onsdagen.

I fredags var det programridning på Nibble för Roggan Ohlson. Jag hade arrangerat och allt flöt på bra, Roggan tyckte alla fall att det var välorganiserat.... Paulina red först och fick många värdefulla tips om vägar och rörelser.P red LAP1 och det gick riktigt bra. Lagkompisen Hannah red ett annat program och lyckades bra även hon. Kul att titta på så begåvade barn och fina ponnyer.Övriga Waxholmsekipage skötte sig också bra och jag tror att alla var vädigt nöjda med alla värdefulla tips och råd. 

I dag har vi varit på Vällingby Ridskola och både tittat på vår fina Mistrea, som verkligen har utvecklats och börjar se ut som en riktig dressyrhäst, och sedan på Hannah och Paulina som red Sessan och Valdo.Bra miljöträning för Valdo som skötte sig exemplariskt. 

Väl hemma red Paulina en femåring från grannstallet. Efter litet meningsutbyten såg det faktiskt riktigt trevligt ut och fast det är tänkt att det skall bli en hopponny så finns potential att få en riktigt fin dressyrponny där också. Bella ( hästen) fick vara skogsmulle och galoppera och hoppa litet, medan Bella ( barnet) trimmade på banan. Blev en hämtpizza och tidig kväll framför TVn.....





Ovido - Quiz & Flashcards