stallekbacken

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Elisabeth Kvarns - 11 april 2011 05:57

Så har då allsvenskan dragit igång.

Det är en riktig pärs, söndags morgnar kl 4.30 är man inte på topp, det kan bara konstateras. Häst, Skuggan, grejer och människo- och hästmat packades, inget glömdes för ovanlighetens skull, och så bar det iväg till Stäket.

Framme strax efter 7. Bella startade 5:a, och det gick rikigt bra, och det blev en hedersam andra plats efter Evelina som gjorde en toppen insats och vann på dryga 64 proc, Bella red på 62,8 proc.


Lång väntan , lagklassen drog igång kl 13.00


Bella startade först i Waxholms lag och var supertaggad. Trots en miss i galopp fattningen och litet fladder, blev det dryga 62 proc, och eftersom domaren inte direkt gödslade med poäng, så var det dagens 7:e bästa resultat total alla kategorier. Bella vann kat A+B sammanlagt. lagkompisen Nora var likaså hon taggad till tusen och red ihop dagens högsta poäng m 67 proc, De övriga i laget; madde och Emma red även de över 60 ( 60,3 resp 62,8)procent, oc hVaxholm vann därför lagklassen överlägset. Det blev havresäck i vinst, täcke, schabrak, grimma och två blågula och en blå rosett. Trötta spillror hem och packa ur liten trött ponny och sedan in till pizzan. Usch det är måndag imorgon!

 

Bild ( av Julia Söderström):





Ovido - Quiz & Flashcards