stallekbacken

Alla inlägg den 12 september 2010

Av Elisabeth Kvarns - 12 september 2010 18:07

      Äntligen söndag kväll, pizzan är beställd och pål på väg hem från Täby där det varit storlöpningar Stockholm Cup idag:

Igår var det DM på Sjövillan. paulina som bara ridit igenom programmet två gånger och då var Skuggan definitivt inte på humör, var urduktig och red hela programmet med jättefina vägar, det såg snyggt och prydligt ut.

Han blev litet lång och låg, men det går nästan inte att rida ett nytt program som man är osäker på och dessutom koncentrera sig på formen hos hästen.

Hur som helt blev det godkänt, 61,15%,  och en hedersam tredjeplats på DM för katergori B, Tuffe och Martell var alldeles för bra. 


Söndag morgon till Ekerö igen , nu till Färentuna. Paulina hade näst sista start i LB:1.

Båda lagkompisarna Julia och Frida var jätte duktiga, och Frida ledde med Julia som trea när det var dags för Paulina och Sniff. Det gick som tåget och Sniff var jätte cool och fin. Bra betalt 72, 759 % och klar vinst i klassen, dagens bästa resultat i båda C och D katergorien.




Ytterligare en Siggesta ryttare lyckades väl och red in på en tredje plats i kat D

Litet väntan blev det och sedan var det dags för LA:1.7 starter

Paulina sist. Julia fick bra betalt för sin ritt, men fick se sig slagen av lillasyster Frida igen som red ihop 67%. Nervös väntan ; Sniffan hoppade litet på banan innan start men gick sedan som en klocka. Jättefin och det blev klar vinst igen med 69,211.

Dagen kröntes med en kanonritt av Josefin på King of Lord med hela 71 % i LA kat D. Vilken dag för Siggesta; känns som bra genrep inför div 2 nästa vecka...


Nedan bild på våra små blondiner ; Bella var fotograf.

Ovido - Quiz & Flashcards